Zdrowe, łatwe w przygotowaniu ciasto z kaszy jaglanej. Robi się je szybko.
Zrobione wg. przepisu -> W Krainie Smaku
Nie byłabym sobą, gdybym nie dodała czegoś od siebie.
Moja wersja ma podduszone jabłko z rodzynkami na oleju kokosowym i cukrze dark muscovado. W murzynku zwykły cukier zamieniłam na trzcinowy. Na górze są migdały i orzechy brazylijskie. Piekłam w tortownicy 20 cm, bo nie mam kwadratowej formy na takie proporcje.
Oto efekt ;)
mniami :)
OdpowiedzUsuńWyglada superrr :)
OdpowiedzUsuńhttp://www.beslimuk.blogspot.co.uk
wygląda bardzo apetycznie!
OdpowiedzUsuńMniam, wygląda pysznie :)
OdpowiedzUsuńNiee, murzynek mojej Mamy i Babci jest najlepszy :)
OdpowiedzUsuńTen komentarz został usunięty przez autora.
OdpowiedzUsuńZawsze mnie to zastanawiało jak wiele rzeczy można zrobić w kilku różnych wersjach. ja jestem wielką fanką przepisów https://basiazsercem.pl/ dzięki którym tak naprawdę moja całą kuchnia potrzebuje. Za każdym razem jak chcę zjeść coś dobrego to zaglądam właśnie tam.
OdpowiedzUsuń