poniedziałek, 24 czerwca 2013

pizza z kalafiora z serkiem wiejskim

Spód zrobiłam tak jak tutaj

Zamiast mozarelli użyłam serka wiejskiego odsączonego, niestety nie roztopił się (być może że ligt).

Na wierzchu to co kto lubi.


3 komentarze:

  1. nie, to nie wina tego, że light... Zmodyfikowałam kilka dni temu Twój przepis i zrobiłam z normalnym, odsączonym serkiem wiejskim (miałam dylemat czy nie użyć serka light) i też się nie roztopił :< ale ogólnie pomysł na pizzę i pizza genialne, do polecenia!

    OdpowiedzUsuń
  2. robiłam kiedyś podobny spód kalafiorowy - jest zaskakująco wspaniały!! pyszna pizza wychodzi.
    inna sprawa, że gdy już posililiśmy się tą pysznością, resztę ukradł nasz pies obżartuch :)

    OdpowiedzUsuń
  3. zrobię to w wersji placuszków z piekarnika

    OdpowiedzUsuń