poniedziałek, 10 lutego 2014

pasta jajeczna z awokado

Ostatnio wpadłam w ciąg robienia past kanapkowych. Teraz moje nowe odkrycie (dużo jeszcze muszę odkryć) - pasta jajeczna z awokado. Awokado jakoś mi nie podchodzi, ale zawsze próbuję znaleźć przepis taki by jednak wszystko razem połączone ze sobą mi smakowało.

2 jajka ugotowane na twardo
1 dojrzałe awokado
szczypta pieprzu cytrynowego
sól, czosnek granulowany do smaku
łyżeczka czubata jogurtu naturalnego.

Smacznego!


3 komentarze:

  1. Uwielbiam domowe smarowidła na kanapki! Zapisuję przepis i robię :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Ostatnio na kanapkach jem tylko pasty. Taką z awokado też chętnie bym spróbowała na swojej kanapce ;D

    OdpowiedzUsuń
  3. Sprobuj dodac soku z limonki (NIE cytryny) do awokado, Naprawde doda smaku.

    OdpowiedzUsuń