Jedyna modyfikacja to rodzaj otrąb (miałam żytnie, drugie nie wiem jakie bo były bez opakowania) oraz posypka z siemienia lnianego. Chleb jest delikatny i wilgotny, bardzo mi smakował.
Staram unikać się złych węglowodanów, jeść to co ma mały IG. W kuchni nie używam białej mąki, cukru, ryżu, ziemniaków, białego makaronu. Gubią mnie słodycze i urodziny koleżanek i kolegów w pracy. Nie jestem super kuchtą i więcej nie umiem niż umiem, uczę się z waszych blogów. No dobra - czasem coś wymyślę.
piątek, 26 kwietnia 2013
otrębowy chleb Dukana - bez mąki
Kolejny i szybki, co najważniejsze nietuczący chleb - bez mąki. Przepisów w Internecie pełno, ja zrobiłam go z przepisu z MojeWypieki
Jedyna modyfikacja to rodzaj otrąb (miałam żytnie, drugie nie wiem jakie bo były bez opakowania) oraz posypka z siemienia lnianego. Chleb jest delikatny i wilgotny, bardzo mi smakował.

Jedyna modyfikacja to rodzaj otrąb (miałam żytnie, drugie nie wiem jakie bo były bez opakowania) oraz posypka z siemienia lnianego. Chleb jest delikatny i wilgotny, bardzo mi smakował.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz