sobota, 23 listopada 2013

brownie z kaszy jaglanej wg. Moje Wypieki

Kolejne szybkie i zdrowe ciasto, które zniknęło nawet nie wiem kiedy. Jedzącym nie przyznałam się z czego jest zrobione.

Przepis na Moje Wypieki

U mnie karob zamiast kakao, ksylitol zamiast cukru (pół szklanki), orzechy włoskie zamiast pekanów, jogurt naturalny zamiast śmietany.



4 komentarze:

  1. Ale świetne ciacho! Muszę zrobić :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Czy karob jest identyczny w smaku z kakao. Bardzo lubię wyroby czekoladowe a ponoć karob jest dużo zdrowszy.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja nie wyczuwam różnicy. Ponoć zdrowszy ;) Gorzkie kakao też jest zdrowe.

      Usuń
    2. Dużo zdrowszy! Ale smak inny, mniej intensywne, duzo słodsze i z takim specyficznym posmakiem. Ja lubie, niektórym nie pasuje

      Usuń