środa, 15 sierpnia 2012

sałatka łosoś, grejfrut i camembert

Obiad na szybko.

2 garście miksu sałat
pół camemberta pokrojonego w malutkie trójkąciki
1/4 grejfruta (wycinałam bez błonek z odciętej ćwiartki)
pół garści suszonej żurawiny
pół łososia wędzonego ciepłym dymem - kupiłam w Biedronce

Polałam 5 łyżkami oliwy smakowej z chilli (produkcja własna) i 1 łyżką octu balsamicznego



<ik:tabela></ik:tabela>

3 komentarze:

  1. dla mnie IDEALNE połączenie *_*!

    pozdrawiam ciepło,
    Szana
    www.gastronomygo.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie spotkałam się jeszcze z takim połączeniem, zawsze dodawałam winogrona... ale bardzo mi się ta wersja podoba, koniecznie muszę spróbować :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Bardzo udane i smakowite połączenie !

    pozdrawiam

    Malwinna

    OdpowiedzUsuń